Кваліфікаційні роботи (Факультет менеджменту) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 34
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку готельного бізнесу в Україні (на прикладі готелю «ОКТАН», смт. Криве Озеро Первомайського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Заволока, Д. В.; Zavoloka, D.
2023Конфлікт менеджмент ресторану (на прикладі готельного комплексу «Сhrysomare Вeach Hotel and Resorts», м. Айя –Напа, Республіка Кіпр)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Запорожець, В. В.; Zaporozhets, V.
2023Маркетингова діяльність готелю (на прикладі готелю «Park House», м. Кривий Ріг Дніпропетровської області)Іваненко Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko Tetyana, scientific director; Задорожня, К. Ю.; Zadorozhnya, K.
2023Крафтове виробництво та ресторанний бізнес в УкраїніПавлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Вінник, Д. Г.; Vinnyk, D.
2023Розробка бізнес-плану створення нового ресторанного підприємства (на прикладі Піцерія Челентано м.Первомайськ,вул Грушевського 52)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Вершинін, М. П.; Vershinin, M.
2023Система управління якістю послуг готелю (на прикладі готелю «Crystal hotel»Величко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Тимощук, Д. В.; Tymoshchuk, D.
2023Розробка фірмового стилю ресторану (на прикладі ресторану «Scorini» м. Южноукраїнськ Вознесенського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Тифанюк, І. В.; Tifanyuk, I.
2023Розробка маркетингової стратегії пекарні–кавʼярні “Франс.уа”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Скорук, А. Ю.; Skoruk, A.
2023Впровадження інноваційних проектів в індустрії гостинності (на прикладі оздоровчого комплексу «Ужанські купелі» Ужгородського району Закарпатської області)Іваненко Тетяна Яківна, науковий керівник; Ivanenko Tetyana, scientific director; Поліщук, В. К.; Polishchuk, V.
2023Розробка маркетингової цінової політики в закладах готельно-ресторанної сфери (на прикладі «Hotel Moderno Kolejowa» м.Познань, Польща)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Парфірова, А. А.; Parfirova, A.
2023Інноваційні технології в готельному бізнесіВеличко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Пантюхіна, В. О.; Pantiukhina, V.
2023Управління персоналом готельних підприємств на прикладі готелю “De volan boutique hotel”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Осійчук, В. В.; Osiychuk, V.
2023Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі ( на прикладі готельно-ресторанному комплексу «Маєток» с. Мигія, Первомайського району, Миколаївської області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Опря, М. О.; Oprіa, M. O.
2023Сучасні клінінгові технології у готельному господарстві (на прикладі готелю «Palace Ukraine» м. Миколаїв)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Москаленко, С. М.; Moskalenko, S.
2023Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємств індустрії гостинності на прикладі готелю“Holiday Inn Kyiv”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Міцюк, М. О.; Mitsiuk, M.
2023Планування та організація event-заходів у закладах ресторанного господарства (на прикладі закладу «Bar Centro», м. Понт-Сен-МартенКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Мельник, Г. С.; Melnyk H.
2023Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Маєток» с. Мигія, Миколаївська областьБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лукіянчук, Д. Р.; Lukianchuk, D.
2023Управління персоналом ресторанного закладу в сучасних умовах (на прикладі ресторану «Гавань» м.Славута Шепетовського району Хмельницької області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лойко, А. С.; Loiko, A.
2023Кафе-кондитерська як сучасний тренд розвитку закладів ресторанного господарства (на прикладі домашньої пекарні «Кримська перепічка» м. Львів)Кушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Ларіна, В. В.; Larina, V. V.
2023Напрямки вдосконалення надання додаткових послуг в закладах ресторанної сфери (на прикладі ресторану «PASSENGER» м. Тернопіль)Величко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Кривундик, В. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 34