Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15568
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лохман, Н. В., науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Сумятін, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-19T07:18:31Z | - |
dc.date.available | 2023-10-19T07:18:31Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сумятін В. В. Оцінка елементів концепції маркетинг-мікс підприємства ресторанного господарства // Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності : матеріали I Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Миколаїв; 15-17 березня 2023 р. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 105-107. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15568 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Оцінка елементів концепції маркетинг-мікс підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності - 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-17-03-23-109-110.pdf | 101,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.