Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15568| Назва: | Оцінка елементів концепції маркетинг-мікс підприємства ресторанного господарства |
| Автори: | Лохман, Н. В., науковий керівник Сумятін, В. В. |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Сумятін В. В. Оцінка елементів концепції маркетинг-мікс підприємства ресторанного господарства // Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності : матеріали I Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Миколаїв; 15-17 березня 2023 р. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 105-107. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15568 |
| Розташовується у зібраннях: | Трансформація менеджменту в умовах глобальної макроекономічної нестабільності - 2023 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| zbirnyk-tez-17-03-23-109-110.pdf | 101,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.