Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15603
Назва: | Креативність як складова ефективного управління персоналом в індустрії гостинності |
Автори: | Андрющенко, Яна Едуардівна Andriushchenko, Yana |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Андрющенко Я. Е. Креативність як складова ефективного управління персоналом в індустрії гостинності // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 246. URL: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15602 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15603 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Андрющенко.pdf | 308,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.