Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15666
Назва: Технологія виробництва продукції аквакультури
Автори: Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції аквакультури : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 68 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15666
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-akvakulturi-bakalavr-204.pdf534,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.