Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15829| Назва: | Технологія зберігання і переробки зерна |
| Автори: | Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan Самойленко, Микола Олександрович Samoylenko, Mykola |
| Дата публікації: | 2023 |
| Бібліографічний опис: | Технологія зберігання і переробки зерна : методичні рекомендації для виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Р. О. Трибрат, М. О. Самойленко. Миколаїв, 2023. 64 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15829 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tzipz-181-prakt-2023.pdf | 738,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.