Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15848
Назва: | Проблеми і перспективи розвитку ресторанного господарства в умовах воєнного стану |
Автори: | Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник Burkovskaia Anna, scientific director Вершинін, М. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Вершинін М. Проблеми і перспективи розвитку ресторанного господарства в умовах воєнного стану / наук. керівн. / А. Бурковська // Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в умовах інституційних змін : матеріали VI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Полтава, 26 жовтня 2023 року). Полтава : Полтавський державний аграрний університет, 2023. С. 834-836. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15848 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вершинін_тези.pdf | 537,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.