Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15848
Назва: Проблеми і перспективи розвитку ресторанного господарства в умовах воєнного стану
Автори: Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник
Burkovskaia Anna, scientific director
Вершинін, М.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Вершинін М. Проблеми і перспективи розвитку ресторанного господарства в умовах воєнного стану / наук. керівн. / А. Бурковська // Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в умовах інституційних змін : матеріали VI всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Полтава, 26 жовтня 2023 року). Полтава : Полтавський державний аграрний університет, 2023. С. 834-836.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15848
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вершинін_тези.pdf537,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.