Статті (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 986
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Influence of growth and development indicators of holstein heifers on their productivity after the first calvingЛюта, Ірина Миколаївна; Lіuta, Iryna
2025Вплив року та місяця народження і отелення на показники молочної продуктивності корів-первісток голштинської породиЛюта, Ірина Миколаївна; Lіuta, Iryna
2025Удосконалення технології виробництва сиркових десертів з шоколадом та перцем чиліМельниченко, Р.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2024Визначення та усунення критичних контрольних точок при заморожуванні рибиШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Швець, Ксенія Дмитрівна
2024Оцінка якості і безпечності морозиваШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Черних, Дмитро Олександрович
2024Удосконалення технології виробництва м’ясо-рослинних паштетівШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Павлійчук, Іван Денисович
2024Удосконалення технології виробництва кисломолочного сиру з додаванням полуничного пюреШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Нійзамов, Аліжон Соліжонович
2024Розробка рецептури виробництва молочних десертівШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Мартинова, Олена Михайлівна
2024Удoскoнaлення технoлoгiї вирoбництвa нaпiвфaбрикaтiвШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Мажаровський, Ігор Вікторович
2024Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошнаШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Лю, Тимофій Леонідович
2024Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошнаШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Головенко, Олена Миколаївна
2024Удoскoнaлення технoлoгічних прoцесів для пoкрaщення якoсті нaпівфaбрикaтівШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Глазко, Станіслав Геннадійович
2024Удосконалення технології виробництва десертівШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Білявська, Алла Валеріївна
2024Розробка рецептури виробництва молочних десертівШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Бензар, Надія Михайлівна
2024Удосконалення технології виробництва млинцівСвятелик, Катерина Юріївна; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2024Управління технологічними ризиками при виробництві питного молокаПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Леонова, Вікторія Володимирівна
2024Удосконалення технології виробництва сушених овочівНегреско, Анна Євгенівна; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2024Технологія виробництва кефіру зі спіруліноюТрибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Боднарчук, Я.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2024Технологія виробництва йогурту із заміною цукру на медШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Лебедєв, А. В.
2024Розробка рецептури виробництва аерованих десертівШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Лантух, С. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 986