Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23250
Назва: Fermentation properties of different strains of lactobacillus casei
Автори: Каратєєва, Олена Іванівна, науковий керівник
Karateeva, Helena, scientific director
Чайка, Р.
Chaika, R.
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Chaika R. Fermentation properties of different strains of lactobacillus casei. Scientific method: reality and future trends of researching: Collection of Scientific Papers «SCIENTIA» with Proceedings of the VII International Scientific and Theoretical Conference, December 5, 2025. Montreal, Canada: International Center of Scientific Research. P. 289-293.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23250
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
150-214-PB-290-294.pdf426,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.