Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15922
Назва: Вплив гастрономічного туризму на розвиток територіальних громад
Автори: Гусенко, Анжела Анатоліївна, науковий керівник
Husenko, Anzhela, scientific director
Осійчук, В. В.
Ключові слова: гастрономічний туризм
туризм
ресторан
територіальна громада
розвиток
gastronomic tourism
tourism
restaurant
territorial community
development.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Осійчук В. В. Вплив гастрономічного туризму на розвиток територіальних громад // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали студентської науково-теоретичної конференції (м. Миколаїв, 22-24 березня 2023 р.) / Факультет менеджменту. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 127-130.
Короткий огляд (реферат): Визначено поняття гастрономічного туризму та його роль у соціально-економічному розвитку України. Розглянуто питання впливу туризму на розвиток територіальних громад. За результатами дослідження зроблено висновок, що Україна має великий потенціал для гастрономічного туризму і потребує покращення законодавчої бази задля просування українського кулінарного туризму на міжнародний рівень.
There is no change in the gastronomical power that you may roll with your sociable-economy in the power of wisdom. Rosglanuto Pitanna in Turismoon Rozvitok Teratorian Gromd. According to the results of the study, it was concluded that Ukraine has a great potential for gastronomic tourism and needs to improve the legislative framework in order to promote Ukrainian culinary tourism to the international level.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15922
Розташовується у зібраннях:Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-24-03-23-men-127-130.pdf315,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.