Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Пархоменко, Олександр Юрійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Гнидюк, Е. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-18T09:25:06Z | - |
dc.date.available | 2023-12-18T09:25:06Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гнидюк Е. М. Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Умань,30 жовтня 2023 р.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2023. С. 214-216. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Всеукр.конф._Умань_30.10.23-214-216.pdf | 180,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.