Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПархоменко, Олександр Юрійович, науковий керівник-
dc.contributor.authorГнидюк, Е. М.-
dc.date.accessioned2023-12-18T09:25:06Z-
dc.date.available2023-12-18T09:25:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГнидюк Е. М. Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Умань,30 жовтня 2023 р.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2023. С. 214-216.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВикористання штучного інтелекту при створенні меню для вечіркиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Всеукр.конф._Умань_30.10.23-214-216.pdf180,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.