Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089
Title: Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки
Authors: Пархоменко, Олександр Юрійович, науковий керівник
Гнидюк, Е. М.
Issue Date: 2023
Citation: Гнидюк Е. М. Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Умань,30 жовтня 2023 р.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2023. С. 214-216.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089
Appears in Collections:Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Всеукр.конф._Умань_30.10.23-214-216.pdf180,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.