Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089| Title: | Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки |
| Authors: | Пархоменко, Олександр Юрійович, науковий керівник Гнидюк, Е. М. |
| Issue Date: | 2023 |
| Citation: | Гнидюк Е. М. Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Умань,30 жовтня 2023 р.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2023. С. 214-216. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089 |
| Appears in Collections: | Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Всеукр.конф._Умань_30.10.23-214-216.pdf | 180,99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.