Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089
Назва: | Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки |
Автори: | Пархоменко, Олександр Юрійович, науковий керівник Гнидюк, Е. М. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Гнидюк Е. М. Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечірки // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Умань,30 жовтня 2023 р.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2023. С. 214-216. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16089 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Всеукр.конф._Умань_30.10.23-214-216.pdf | 180,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.