Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1619
Назва: Worldwide food safety issues
Всесвітня безпека харчових продуктів.
Всемирная безопасность пищевых продуктов.
Автори: Albrecht, Julie A.
Олбрайт, Джулія
Олбрайт, Джулия
Ключові слова: food safety
безпека харчових продуктів
безопасность пищевых продуктов
Дата публікації: 2013
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Albrecht Julie A. Worldwide food safety issues / Julie A. Albrecht // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 1 (71). – С. 9-17.
Короткий огляд (реферат): Food safety issues are global. This paper provides an overview of food safety issues including microbiological contamination, chemical contamination, naturally-occurring toxins and nutritional inadequacies. A brief overview of genetic engineering (biotechnology) includes consumer concerns.
Питання продовольчої безпеки носять глобальний характер. Ця стаття містить огляд питань безпеки харчових продуктів, включаючи мікробіологічне забруднення, хімічне забруднення, природні токсини і продукти незадовіль- ної якості. У статті наведено аналітичний огляд споживання продуктів генної інженерії (біотехнології).
Вопросы продовольственной безопасности носят глобальный характер. Эта статья содержит обзор проблем безопасности пищевых продуктов, вклю- чая микробиологическое, химическое загрязнение, природные токсины и продукты неудовлетворительного качества. Приведен краткий аналитический обзор потребления продуктов генной инженерии (биотехнологии).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1619
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 1 (71).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n71v1r2013albrecht.pdf298,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.