Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1619| Назва: | Worldwide  food  safety  issues Всесвітня безпека харчових продуктів. Всемирная безопасность пищевых продуктов. | 
| Автори: | Albrecht, Julie A. Олбрайт, Джулія Олбрайт, Джулия | 
| Ключові слова: | food safety безпека харчових продуктів безопасность пищевых продуктов | 
| Дата публікації: | 2013 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Albrecht Julie A. Worldwide food safety issues / Julie A. Albrecht // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 1 (71). – С. 9-17. | 
| Короткий огляд (реферат): | Food  safety  issues  are  global.  This  paper  provides  an  overview  of 
food  safety  issues  including  microbiological  contamination,  chemical 
contamination, naturally-occurring toxins and nutritional inadequacies. A 
brief overview of genetic engineering (biotechnology) includes consumer 
concerns. Питання продовольчої безпеки носять глобальний характер. Ця стаття містить огляд питань безпеки харчових продуктів, включаючи мікробіологічне забруднення, хімічне забруднення, природні токсини і продукти незадовіль- ної якості. У статті наведено аналітичний огляд споживання продуктів генної інженерії (біотехнології). Вопросы продовольственной безопасности носят глобальный характер. Эта статья содержит обзор проблем безопасности пищевых продуктов, вклю- чая микробиологическое, химическое загрязнение, природные токсины и продукты неудовлетворительного качества. Приведен краткий аналитический обзор потребления продуктов генной инженерии (биотехнологии). | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1619 | 
| Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 1 (71). | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| n71v1r2013albrecht.pdf | 298,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

