Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1619
Title: Worldwide food safety issues
Всесвітня безпека харчових продуктів.
Всемирная безопасность пищевых продуктов.
Authors: Albrecht, Julie A.
Олбрайт, Джулія
Олбрайт, Джулия
Keywords: food safety
безпека харчових продуктів
безопасность пищевых продуктов
Issue Date: 2013
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Albrecht Julie A. Worldwide food safety issues / Julie A. Albrecht // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 1 (71). – С. 9-17.
Abstract: Food safety issues are global. This paper provides an overview of food safety issues including microbiological contamination, chemical contamination, naturally-occurring toxins and nutritional inadequacies. A brief overview of genetic engineering (biotechnology) includes consumer concerns.
Питання продовольчої безпеки носять глобальний характер. Ця стаття містить огляд питань безпеки харчових продуктів, включаючи мікробіологічне забруднення, хімічне забруднення, природні токсини і продукти незадовіль- ної якості. У статті наведено аналітичний огляд споживання продуктів генної інженерії (біотехнології).
Вопросы продовольственной безопасности носят глобальный характер. Эта статья содержит обзор проблем безопасности пищевых продуктов, вклю- чая микробиологическое, химическое загрязнение, природные токсины и продукты неудовлетворительного качества. Приведен краткий аналитический обзор потребления продуктов генной инженерии (биотехнологии).
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1619
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 1 (71).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n71v1r2013albrecht.pdf298,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.