Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16204
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШебаніна, Олена В’ячеславівна-
dc.contributor.authorShebanina, Elena-
dc.contributor.authorЧервен, Іван Іванович-
dc.contributor.authorCherven, Ivan-
dc.contributor.authorПолторак, Анастасія Сергіївна-
dc.contributor.authorPoltorak, Anastasiya-
dc.contributor.authorБанєва, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorBaneva, Irina-
dc.contributor.authorПіюренко, Ілона Олексіївна-
dc.contributor.authorPiyurenko, Ilona-
dc.contributor.authorТабацкова, Ганна Вячеславівна-
dc.contributor.authorTabatskova, Hanna-
dc.contributor.authorВеличко, Олена В’ячеславівна-
dc.contributor.authorVelychko, Olena-
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorPavlуuk, Svitlana-
dc.contributor.authorКушнірук, Віктор Степанович-
dc.contributor.authorKushniruk, Viktor-
dc.contributor.authorІваненко, Тетяна Яківна-
dc.contributor.authorIvanenko, Tetyana-
dc.date.accessioned2023-12-21T13:00:40Z-
dc.date.available2023-12-21T13:00:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації для підготовки і публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освітиденної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О. В. Шебаніна та ін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16204-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації для підготовки і публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освітиденної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zahist-kval-rob-241-bak-2023.pdf645,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.