Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16204
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шебаніна, Олена В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Shebanina, Elena | - |
dc.contributor.author | Червен, Іван Іванович | - |
dc.contributor.author | Cherven, Ivan | - |
dc.contributor.author | Полторак, Анастасія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Poltorak, Anastasiya | - |
dc.contributor.author | Банєва, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Baneva, Irina | - |
dc.contributor.author | Піюренко, Ілона Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Piyurenko, Ilona | - |
dc.contributor.author | Табацкова, Ганна Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Tabatskova, Hanna | - |
dc.contributor.author | Величко, Олена В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Velychko, Olena | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Pavlуuk, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Кушнірук, Віктор Степанович | - |
dc.contributor.author | Kushniruk, Viktor | - |
dc.contributor.author | Іваненко, Тетяна Яківна | - |
dc.contributor.author | Ivanenko, Tetyana | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-21T13:00:40Z | - |
dc.date.available | 2023-12-21T13:00:40Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації для підготовки і публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освітиденної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О. В. Шебаніна та ін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16204 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації для підготовки і публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освітиденної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zahist-kval-rob-241-bak-2023.pdf | 645,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.