Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16204
Назва: | Методичні рекомендації для підготовки і публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освітиденної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Шебаніна, Олена В’ячеславівна Shebanina, Elena Червен, Іван Іванович Cherven, Ivan Полторак, Анастасія Сергіївна Poltorak, Anastasiya Банєва, Ірина Олексіївна Baneva, Irina Піюренко, Ілона Олексіївна Piyurenko, Ilona Табацкова, Ганна Вячеславівна Tabatskova, Hanna Величко, Олена В’ячеславівна Velychko, Olena Павлюк, Світлана Іванівна Pavlуuk, Svitlana Кушнірук, Віктор Степанович Kushniruk, Viktor Іваненко, Тетяна Яківна Ivanenko, Tetyana |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації для підготовки і публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освітиденної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О. В. Шебаніна та ін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16204 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zahist-kval-rob-241-bak-2023.pdf | 645,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.