Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16204
Назва: Методичні рекомендації для підготовки і публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освітиденної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Шебаніна, Олена В’ячеславівна
Shebanina, Elena
Червен, Іван Іванович
Cherven, Ivan
Полторак, Анастасія Сергіївна
Poltorak, Anastasiya
Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Піюренко, Ілона Олексіївна
Piyurenko, Ilona
Табацкова, Ганна Вячеславівна
Tabatskova, Hanna
Величко, Олена В’ячеславівна
Velychko, Olena
Павлюк, Світлана Іванівна
Pavlуuk, Svitlana
Кушнірук, Віктор Степанович
Kushniruk, Viktor
Іваненко, Тетяна Яківна
Ivanenko, Tetyana
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації для підготовки і публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освітиденної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О. В. Шебаніна та ін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16204
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zahist-kval-rob-241-bak-2023.pdf645,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.