Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16204
Title: Методичні рекомендації для підготовки і публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освітиденної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Шебаніна, Олена В’ячеславівна
Shebanina, Elena
Червен, Іван Іванович
Cherven, Ivan
Полторак, Анастасія Сергіївна
Poltorak, Anastasiya
Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Піюренко, Ілона Олексіївна
Piyurenko, Ilona
Табацкова, Ганна Вячеславівна
Tabatskova, Hanna
Величко, Олена В’ячеславівна
Velychko, Olena
Павлюк, Світлана Іванівна
Pavlуuk, Svitlana
Кушнірук, Віктор Степанович
Kushniruk, Viktor
Іваненко, Тетяна Яківна
Ivanenko, Tetyana
Issue Date: 2023
Citation: Методичні рекомендації для підготовки і публічного захисту кваліфікаційних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освітиденної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О. В. Шебаніна та ін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16204
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zahist-kval-rob-241-bak-2023.pdf645,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.