Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16308
Назва: | Методичні рекомендації для підготовки до атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання |
Автори: | Шебаніна, Олена В’ячеславівна Shebanina, Elena Банєва, Ірина Олексіївна Baneva, Irina Червен, Іван Іванович Cherven, Ivan Полторак, Анастасія Сергіївна Poltorak, Anastasiya Ключник, Альона Володимирівна Klyuchnik, Alena Табацкова, Ганна Вячеславівна Tabatskova, Hanna Христенко, Ольга Андріївна Khristenko, Olga Тищенко, Світлана Іванівна Tischenko, Svetlana |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації для підготовки до атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О. В. Шебаніна та ін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 23 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16308 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
atest-ekzam-241-bak-2023.pdf | 361,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.