Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16308
Title: Методичні рекомендації для підготовки до атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання
Authors: Шебаніна, Олена В’ячеславівна
Shebanina, Elena
Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Червен, Іван Іванович
Cherven, Ivan
Полторак, Анастасія Сергіївна
Poltorak, Anastasiya
Ключник, Альона Володимирівна
Klyuchnik, Alena
Табацкова, Ганна Вячеславівна
Tabatskova, Hanna
Христенко, Ольга Андріївна
Khristenko, Olga
Тищенко, Світлана Іванівна
Tischenko, Svetlana
Issue Date: 2023
Citation: Методичні рекомендації для підготовки до атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О. В. Шебаніна та ін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 23 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16308
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
atest-ekzam-241-bak-2023.pdf361,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.