Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16308
Title: | Методичні рекомендації для підготовки до атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання |
Authors: | Шебаніна, Олена В’ячеславівна Shebanina, Elena Банєва, Ірина Олексіївна Baneva, Irina Червен, Іван Іванович Cherven, Ivan Полторак, Анастасія Сергіївна Poltorak, Anastasiya Ключник, Альона Володимирівна Klyuchnik, Alena Табацкова, Ганна Вячеславівна Tabatskova, Hanna Христенко, Ольга Андріївна Khristenko, Olga Тищенко, Світлана Іванівна Tischenko, Svetlana |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Методичні рекомендації для підготовки до атестаційного екзамену здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування», Спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О. В. Шебаніна та ін. Миколаїв : МНАУ, 2023. 23 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16308 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
atest-ekzam-241-bak-2023.pdf | 361,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.