Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16445
Title: Технологія виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник
Shevchuk, Natalya, scientific director
Островерхов, С.
Issue Date: 2023
Citation: Островерхов С. Технологія виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 51 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота виконана на 51 сторінках компютерного тексту, містить 4 таблиці, 1 рисунок та 36 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Метою даної роботи є удосконалення технології виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв. Для виконання поставленої мети виконували низку завдань: - надати загальну характеристику підприємства; - провести технологічні розрахунки копченостей; - проаналізувати технологічні схеми виробництва продукції; - описати технологію виробництва копченостей; - оцінити якість готової продукції; - проаналізувати умови безпечності на виробництві; - розрахувати економічну ефективність виробництва копченостей. У роботі вивчено і проведено аналіз виробництва копченостей та проаналізовано економічну ефективність. Оцінку досліджуваного продукту виконували за допомогою органолептичної оцінки, проводили технологічні розрахунки готової продукції за існуючими методиками при виробництва копченостей. Викладені висновки щодо удосконалення технології виробництва копченостей та надані пропозиції щодо удосконалення даної технології.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16445
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Островерхов_пт.pdf775,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.