Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16445
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Shevchuk, Natalya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Островерхов, С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-04T07:29:04Z | - |
dc.date.available | 2024-01-04T07:29:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Островерхов С. Технологія виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 51 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16445 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота виконана на 51 сторінках компютерного тексту, містить 4 таблиці, 1 рисунок та 36 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Метою даної роботи є удосконалення технології виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв. Для виконання поставленої мети виконували низку завдань: - надати загальну характеристику підприємства; - провести технологічні розрахунки копченостей; - проаналізувати технологічні схеми виробництва продукції; - описати технологію виробництва копченостей; - оцінити якість готової продукції; - проаналізувати умови безпечності на виробництві; - розрахувати економічну ефективність виробництва копченостей. У роботі вивчено і проведено аналіз виробництва копченостей та проаналізовано економічну ефективність. Оцінку досліджуваного продукту виконували за допомогою органолептичної оцінки, проводили технологічні розрахунки готової продукції за існуючими методиками при виробництва копченостей. Викладені висновки щодо удосконалення технології виробництва копченостей та надані пропозиції щодо удосконалення даної технології. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва копченостей в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Островерхов_пт.pdf | 775,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.