Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16448
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat, Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.author | Прончук, Т. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-04T07:40:37Z | - |
dc.date.available | 2024-01-04T07:40:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Прончук Т. Технологія виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 57 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16448 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота виконана на актуальну тему: «Технологія виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв», яка містить 6 таблиць, 12 рисунків та 65 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 57 сторінок комп’ютерного тексту. Метою досліджень було розробити технологію виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв». Для виконання поставленої мети ставили наступні завдання: - надати загальну характеристику підприємства; - провести технологічні розрахунки готової продукції; - проаналізувати технологічні схеми виробництва продукції; - описати технологіювиробництва консервів; - оцінити якість готової продукції; - проаналізувати умови безпечності на виробництві; - розрахувати економічну ефективність виробництва консервів. У роботі вивчено і проведено аналіз обладнання для виробництва консервів. Викладені висновки щодо удосконалення технології виробництва консервів надані пропозиції щодо удосконалення даної технології. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Прончук_пт.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.