Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16448| Title: | Технологія виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв |
| Authors: | Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник Tribrat, Ruslan, scientific director Прончук, Т. |
| Issue Date: | 2023 |
| Citation: | Прончук Т. Технологія виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 57 с. |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота виконана на актуальну тему: «Технологія виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв», яка містить 6 таблиць, 12 рисунків та 65 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 57 сторінок комп’ютерного тексту. Метою досліджень було розробити технологію виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв». Для виконання поставленої мети ставили наступні завдання: - надати загальну характеристику підприємства; - провести технологічні розрахунки готової продукції; - проаналізувати технологічні схеми виробництва продукції; - описати технологіювиробництва консервів; - оцінити якість готової продукції; - проаналізувати умови безпечності на виробництві; - розрахувати економічну ефективність виробництва консервів. У роботі вивчено і проведено аналіз обладнання для виробництва консервів. Викладені висновки щодо удосконалення технології виробництва консервів надані пропозиції щодо удосконалення даної технології. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16448 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Прончук_пт.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.