Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16448
Назва: Технологія виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв
Автори: Трибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat, Ruslan, scientific director
Прончук, Т.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Прончук Т. Технологія виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Р. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2023. 57 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота виконана на актуальну тему: «Технологія виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв», яка містить 6 таблиць, 12 рисунків та 65 літературних джерела спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. Обсяг даної роботи складає 57 сторінок комп’ютерного тексту. Метою досліджень було розробити технологію виробництва консервів в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв». Для виконання поставленої мети ставили наступні завдання: - надати загальну характеристику підприємства; - провести технологічні розрахунки готової продукції; - проаналізувати технологічні схеми виробництва продукції; - описати технологіювиробництва консервів; - оцінити якість готової продукції; - проаналізувати умови безпечності на виробництві; - розрахувати економічну ефективність виробництва консервів. У роботі вивчено і проведено аналіз обладнання для виробництва консервів. Викладені висновки щодо удосконалення технології виробництва консервів надані пропозиції щодо удосконалення даної технології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16448
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Прончук_пт.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.