Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16449
Title: Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Труш, Є.
Issue Date: 2023
Citation: Труш Є. Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 55 с.
Abstract: У даній кваліфікаційній роботі наведено технологію виробництва кондитерських виробів. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження інноваційної рецептури печива, яке містить рисове та лляне борошно. Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему продукту, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єкт дослідження: розробка науково-обґрунтованої рецептури безглютенового цукрового печива з урахуванням особливостей рисового та лляного борошна, що дає хлібобулочним виробам властивості оздоровчого спрямування. Предмет дослідження: рисове та лляне борошно, особливості додавання їх до рецептури печива. Метою даної роботи удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів дієтичного напрямку харчування. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів, висновки, список використаних джерел та додатки. Робота містить таблиці 10, рисунки 5, бібліографічних одиниць 54.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16449
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Труш_пт.pdf1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.