Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16449
Назва: Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв
Автори: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Труш, Є.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Труш Є. Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 55 с.
Короткий огляд (реферат): У даній кваліфікаційній роботі наведено технологію виробництва кондитерських виробів. В роботі описано теоретичні, аналітичні та практичні дослідження інноваційної рецептури печива, яке містить рисове та лляне борошно. Описано вимоги до сировини та надано технологічну схему продукту, а також аналіз небезпечних факторів на виробництві та схему критичних точок виробництва даного продукту. Об’єкт дослідження: розробка науково-обґрунтованої рецептури безглютенового цукрового печива з урахуванням особливостей рисового та лляного борошна, що дає хлібобулочним виробам властивості оздоровчого спрямування. Предмет дослідження: рисове та лляне борошно, особливості додавання їх до рецептури печива. Метою даної роботи удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів дієтичного напрямку харчування. Структура даної кваліфікаційної роботи включає в себе зміст, перелік умовних позначень, вступ, основну частину з 6 розділів, висновки, список використаних джерел та додатки. Робота містить таблиці 10, рисунки 5, бібліографічних одиниць 54.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16449
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Труш_пт.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.