Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16451| Назва: | Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості | 
| Автори: | Табацкова, Ганна Вячеславівна, науковий керівник Tabatskova, Hanna, scientific director Козуб, Д. Р.  | 
| Дата публікації: | 2023 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Козуб Д. Р. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей Х всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-27 жовтня 2023 року) / за ред. Г.В. Табацкової. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 72-74. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16451 | 
| Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2023 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ  | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 73-75.pdf | 496,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.