Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16480
Title: Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району
Authors: Данильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник
Danylchuk, Galina, scientific director
Жук, Д.
Issue Date: 2023
Citation: Жук Д. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Г. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 65 с.
Abstract: Кваліфікаційна роботу виконано на 65 сторінках друкованого тексту, з використанням 63 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 11 таблиць. Тема випускної кваліфікаційної роботи: “Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району”. Предметом вивчення була технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу; визначити економічну ефективність запропонованих заходів. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ПОП “Вікторія” надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16480
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Жук.pdf777,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.