Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16480
Назва: | Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району |
Автори: | Данильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник Danylchuk, Galina, scientific director Жук, Д. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Жук Д. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Г. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 65 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна роботу виконано на 65 сторінках друкованого тексту, з використанням 63 бібліографічних джерел спеціальної, довідкової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 11 таблиць. Тема випускної кваліфікаційної роботи: “Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району”. Предметом вивчення була технологія виробництва свинини в умовах ПОП “Вікторія” Баштанського району. Завданням досліджень було: ознайомитися з особливостями виробництва свинини в умовах господарства, на основі аналізу надати пропозиції щодо удосконалення технологічного процесу; визначити економічну ефективність запропонованих заходів. У результаті аналізу, керівництву господарства та головним зооветеринарним спеціалістам ПОП “Вікторія” надано пропозиції щодо усунення недоліків в окремих елементах технології виробництва свинини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16480 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Жук.pdf | 777,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.