Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16492| Назва: | Глобалізація та її вплив на харчову культуру та промисловість | 
| Автори: | Олійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник Oleynik, Tatyana, scientific director Єгорова, У. Є.  | 
| Дата публікації: | 2023 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Єгорова У. Є. Глобалізація та її вплив на харчову культуру та промисловість // Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : тези доповідей Х всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-27 жовтня 2023 року) / за ред. Г.В. Табацкової. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 137-138. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16492 | 
| Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2023 Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ  | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 138-139.pdf | 454,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.