Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1665
Title: Порівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»
Сравнительная характеристика технологии производства сметаны в условиях ПрАТ «Лакталис-Николаев».
Comparative characteristics of technology under sourcream pjsc «Lactalis-Mykolaiv».
Authors: Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Keywords: виробництво сметани
фізико-хімічні
органолептичні показники
cream production
physico-chemical
organoleptic properties
производство сметаны
физико-химические, органолептические показатели
Issue Date: 2012
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Назаренко І. В. Порівняльна характеристика технології виробництва сметани в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» / І. В. Назаренко // Вісник аграрної науки Причторномор’я. – 2012. – Вип. 4 (70), Т. 2, Ч. 2. – С. 106-109.
Abstract: Досліджено основні аспекти технології виробництва сметани за умови додавання сухого молока і без нього. Вивчено фізико-хімічні та органолептичні показники продукту. Визначено, що виробництво сметани за першим варіантом є більш економічно ефективним.
Исследованы основные аспекты технологии производства сметаны при условии добавления сухого молока и без него. Изучены физико-химические и органолептические показатели продукта. Определено, что производство сметаны по первому варианту экономически эффективнее.
The basic aspects of the technology of sour cream if adding milk or without it are researched. The physical, chemical and organoleptic properties of the product are studied. It is determined that the production of sour cream for the first option is more effective.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1665
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2012. - Вип. 4 (70). - Т. 2. - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
назаренко.PDF3,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.