Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16671
Назва: Особливості процесу сушіння качанів у високому шарі
Автори: Кирницький, С. Р.
Дата публікації: 2003
Бібліографічний опис: Кирницький С. Р. Особливості процесу сушіння качанів у високому шарі // Вiсник аграрної науки Причорномор'я. 2003. Вип. 4 (24). С. 239-242.
Короткий огляд (реферат): Проведені теоретичні дослідження дозволили встановити залежність між швидкістю просування фронту сушки качанів кукурудзи і коефіцієнтом сушіння, яка встановлює залежності розподілу вологовмісту матеріалу в шарі за початкових умов, що дозволить впливати на зміни інтенсивності випаровування вологи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16671
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2003. - Вип. 4 (24).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n24v4r2003-240-243.pdf303,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.