Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886
Title: Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства
Authors: Павлюк, Світлана Іванівна
Pavlуuk, Svitlana
Issue Date: 2023
Citation: Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства : метод. реком. для практ. занять та самост. роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. І Павлюк. Миколаїв : МНАУ, 2023. 48 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
upr-yakistyu-prod-ta-poslug-gotel-restoran-gosp-241-metod.pdf630,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.