Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Pavlуuk, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-24T07:58:14Z | - |
dc.date.available | 2024-01-24T07:58:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства : метод. реком. для практ. занять та самост. роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. І Павлюк. Миколаїв : МНАУ, 2023. 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886 | - |
dc.title | Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
upr-yakistyu-prod-ta-poslug-gotel-restoran-gosp-241-metod.pdf | 630,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.