Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorPavlуuk, Svitlana-
dc.date.accessioned2024-01-24T07:58:14Z-
dc.date.available2024-01-24T07:58:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУправління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства : метод. реком. для практ. занять та самост. роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. І Павлюк. Миколаїв : МНАУ, 2023. 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886-
dc.titleУправління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
upr-yakistyu-prod-ta-poslug-gotel-restoran-gosp-241-metod.pdf630,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.