Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886
Назва: | Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Павлюк, Світлана Іванівна Pavlуuk, Svitlana |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства : метод. реком. для практ. занять та самост. роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. І Павлюк. Миколаїв : МНАУ, 2023. 48 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/16886 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
upr-yakistyu-prod-ta-poslug-gotel-restoran-gosp-241-metod.pdf | 630,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.