Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17086
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБурковська Анна Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBurkovskaia Anna, scientific director-
dc.contributor.authorВершинін, М. П.-
dc.date.accessioned2024-02-28T10:55:21Z-
dc.date.available2024-02-28T10:55:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВершинін М. П. Вплив стану продовольчої стабільності у світі на тренди ресторанного бізнесу // Майбутнє – аудит : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет конференції (м. Кривий Ріг, 15 січня 2024 р.). Кривий Ріг : Вид. Р.А. Козлов, 2024. С. 264-266.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17086-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВплив стану продовольчої стабільності у світі на тренди ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
264-266.pdf537,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.