Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17086
Назва: | Вплив стану продовольчої стабільності у світі на тренди ресторанного бізнесу |
Автори: | Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник Burkovskaia Anna, scientific director Вершинін, М. П. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Вершинін М. П. Вплив стану продовольчої стабільності у світі на тренди ресторанного бізнесу // Майбутнє – аудит : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет конференції (м. Кривий Ріг, 15 січня 2024 р.). Кривий Ріг : Вид. Р.А. Козлов, 2024. С. 264-266. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17086 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
264-266.pdf | 537,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.