Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17105
Назва: | Інноваційні підходи підготовки інженера з харчових технологій |
Автори: | Бацуровська, Ілона Вікторівна Batcurovskaya, Ilona Доценко, Наталія Андріївна Dotsenko, Nataliya Курепін, Вячеслав Миколайович Kurepin, Vyacheslav |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Бацуровська І. В., Доценко Н. А., Курепін В. М. Інноваційні підходи підготовки інженера з харчових технологій // Світ дидактики: дидактика в сучасному світі : зб. матеріалів ІІІ міжнародної науково практичної інтернет-конференції (м. Київ, 07-08 листопада 2023 р.). Київ : Людмила, 2024. C. 281-283. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17105 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
282-284.pdf | 235,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.