Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17105| Title: | Інноваційні підходи підготовки інженера з харчових технологій |
| Authors: | Бацуровська, Ілона Вікторівна Batcurovskaya, Ilona Доценко, Наталія Андріївна Dotsenko, Nataliya Курепін, Вячеслав Миколайович Kurepin, Vyacheslav |
| Issue Date: | 2024 |
| Citation: | Бацуровська І. В., Доценко Н. А., Курепін В. М. Інноваційні підходи підготовки інженера з харчових технологій // Світ дидактики: дидактика в сучасному світі : зб. матеріалів ІІІ міжнародної науково практичної інтернет-конференції (м. Київ, 07-08 листопада 2023 р.). Київ : Людмила, 2024. C. 281-283. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17105 |
| Appears in Collections: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 282-284.pdf | 235,11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.