Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17105
Title: Інноваційні підходи підготовки інженера з харчових технологій
Authors: Бацуровська, Ілона Вікторівна
Batcurovskaya, Ilona
Доценко, Наталія Андріївна
Dotsenko, Nataliya
Курепін, Вячеслав Миколайович
Kurepin, Vyacheslav
Issue Date: 2024
Citation: Бацуровська І. В., Доценко Н. А., Курепін В. М. Інноваційні підходи підготовки інженера з харчових технологій // Світ дидактики: дидактика в сучасному світі : зб. матеріалів ІІІ міжнародної науково практичної інтернет-конференції (м. Київ, 07-08 листопада 2023 р.). Київ : Людмила, 2024. C. 281-283.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17105
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
282-284.pdf235,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.