Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17223
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоляковська, В. В.-
dc.contributor.authorРурик, Володимир Васильович-
dc.date.accessioned2024-04-03T09:31:06Z-
dc.date.available2024-04-03T09:31:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГоляковська В. В., Рурик В. В. Вплив факторів вирощування, строків збирання, ступеня стиглості на біологічні і харчові якості консервованої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 27-29.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17223-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleВплив факторів вирощування, строків збирання, ступеня стиглості на біологічні і харчові якості консервованої продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27-29.pdf289,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.