Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17223
Назва: Вплив факторів вирощування, строків збирання, ступеня стиглості на біологічні і харчові якості консервованої продукції
Автори: Голяковська, В. В.
Рурик, Володимир Васильович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Голяковська В. В., Рурик В. В. Вплив факторів вирощування, строків збирання, ступеня стиглості на біологічні і харчові якості консервованої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 27-29.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17223
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27-29.pdf289,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.