Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17223| Назва: | Вплив факторів вирощування, строків збирання, ступеня стиглості на біологічні і харчові якості консервованої продукції |
| Автори: | Голяковська, В. В. Рурик, Володимир Васильович |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Голяковська В. В., Рурик В. В. Вплив факторів вирощування, строків збирання, ступеня стиглості на біологічні і харчові якості консервованої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 27-29. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17223 |
| Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 27-29.pdf | 289,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.