Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17223
Title: Вплив факторів вирощування, строків збирання, ступеня стиглості на біологічні і харчові якості консервованої продукції
Authors: Голяковська, В. В.
Рурик, Володимир Васильович
Issue Date: 2024
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Голяковська В. В., Рурик В. В. Вплив факторів вирощування, строків збирання, ступеня стиглості на біологічні і харчові якості консервованої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 27-29.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17223
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27-29.pdf289,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.