Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17223| Title: | Вплив факторів вирощування, строків збирання, ступеня стиглості на біологічні і харчові якості консервованої продукції |
| Authors: | Голяковська, В. В. Рурик, Володимир Васильович |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Голяковська В. В., Рурик В. В. Вплив факторів вирощування, строків збирання, ступеня стиглості на біологічні і харчові якості консервованої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 27-29. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17223 |
| Appears in Collections: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.