Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17301
Назва: Оптимізація сортименту сільськогосподарської продукції шляхом використання інноваційних технологій в селекції рослинництва
Автори: Шевченко, О. А.
Каращук, Г. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Шевченко О. А., Каращук Г. В. Оптимізація сортименту сільськогосподарської продукції шляхом використання інноваційних технологій в селекції рослинництва // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 162-165.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17301
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
162-165.pdf286,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.