Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1746
Title: Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості
Не только увеличивать производство свинины, но и не ухудшать ее качества.
Not only to increase pork production but don’t make worse its quality.
Authors: Рибалко, В. П.
Рыбалко, В. П.
Rybalko, V.
Keywords: чисельність свиней
продуктивність
свинина
сало
інтенсивна технологія
реалізація
численность свиней
продуктивность
интенсивная технология
реализация
quantity of pigs
productivity
pork
lard
intensive technology
implementation
Issue Date: 2015
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Рибалко В. П. Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості / В. П. Рибалко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 10-14.
Abstract: У статі коротко викладено значення продукції тваринного походження для харчування людини, а також сучасний стан та перспективи виробництва свинини в Україні без зниження її якості.
В статье кратко изложено значение продукции животного происхождения для питания человека, а также современное состояние и перспективы производства свинины в Украине без снижения ее качества.
In the article it is shortly given the significance of products of animal origin for human nutrition and also the modern state and perspectives of pork production in Ukraine without decreasing its quality.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1746
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (84). - Т. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n84v2r2015t2ribalko.pdf565,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.