Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1746
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рибалко, В. П. | - |
dc.contributor.author | Рыбалко, В. П. | - |
dc.contributor.author | Rybalko, V. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-07T10:26:58Z | - |
dc.date.available | 2015-09-07T10:26:58Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Рибалко В. П. Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості / В. П. Рибалко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 10-14. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1746 | - |
dc.description.abstract | У статі коротко викладено значення продукції тваринного походження для харчування людини, а також сучасний стан та перспективи виробництва свинини в Україні без зниження її якості. | ru |
dc.description.abstract | В статье кратко изложено значение продукции животного происхождения для питания человека, а также современное состояние и перспективы производства свинины в Украине без снижения ее качества. | - |
dc.description.abstract | In the article it is shortly given the significance of products of animal origin for human nutrition and also the modern state and perspectives of pork production in Ukraine without decreasing its quality. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | чисельність свиней | ru |
dc.subject | продуктивність | ru |
dc.subject | свинина | ru |
dc.subject | сало | ru |
dc.subject | інтенсивна технологія | ru |
dc.subject | реалізація | ru |
dc.subject | численность свиней | ru |
dc.subject | продуктивность | ru |
dc.subject | интенсивная технология | ru |
dc.subject | реализация | ru |
dc.subject | quantity of pigs | ru |
dc.subject | productivity | ru |
dc.subject | pork | ru |
dc.subject | lard | ru |
dc.subject | intensive technology | ru |
dc.subject | implementation | ru |
dc.title | Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості | ru |
dc.title | Не только увеличивать производство свинины, но и не ухудшать ее качества. | - |
dc.title | Not only to increase pork production but don’t make worse its quality. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (84). - Т. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n84v2r2015t2ribalko.pdf | 565,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.