Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1746
Назва: | Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості Не только увеличивать производство свинины, но и не ухудшать ее качества. Not only to increase pork production but don’t make worse its quality. |
Автори: | Рибалко, В. П. Рыбалко, В. П. Rybalko, V. |
Ключові слова: | чисельність свиней продуктивність свинина сало інтенсивна технологія реалізація численность свиней продуктивность интенсивная технология реализация quantity of pigs productivity pork lard intensive technology implementation |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Рибалко В. П. Не тільки збільшувати виробництво свинини, але й не погіршувати її якості / В. П. Рибалко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. - Вип. 2 (84), Т. 2. – С. 10-14. |
Короткий огляд (реферат): | У статі коротко викладено значення продукції тваринного походження для
харчування людини, а також сучасний стан та перспективи виробництва свинини
в Україні без зниження її якості. В статье кратко изложено значение продукции животного происхождения для питания человека, а также современное состояние и перспективы производства свинины в Украине без снижения ее качества. In the article it is shortly given the significance of products of animal origin for human nutrition and also the modern state and perspectives of pork production in Ukraine without decreasing its quality. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1746 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 2 (84). - Т. 2. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n84v2r2015t2ribalko.pdf | 565,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.