Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17474Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бондар, Алла Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Bondar, Alla | - |
| dc.date.accessioned | 2024-04-29T07:40:57Z | - |
| dc.date.available | 2024-04-29T07:40:57Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Бондар А. О. Особиста гігієна працівників готельно-ресторанного господарства. Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 1 квітня 2024 р.). Харків : Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2024. С. 75-76. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17474 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Особиста гігієна працівників готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 76-77.pdf | 272,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.