Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. 133 с.


Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.


Голова та співголова оргкомітету:


Шебанін В.С. – ректор Миколаївського національного аграрного університету, д-р техн.наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України


Шебаніна О.В. – д-р екон.наук, професор, декан факультету менеджменту МНАУ


Члени оргкомітету:


Червен І.І. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Банєва І.О. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Іваненко Т.Я. – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Петрова О.І. – канд. с.-г. наук., доцент завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій


Павлюк С.І. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Кушнірук В.С. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Секретар оргкомітету:


Задорожня А.А. – ст. лаборант кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 51
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Сучасні інновації у готельному бізнесіКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Романишина, Аліна
2024Вплив технологічних інновацій на гостьовий сервісСухорукова, Анна Леонідівна; Sukhorukova, Anna; Єфімова, Анастасія
2024Управління інноваційно-інвестиційним забезпеченням та розвитком туристичноготельного підприємництва в територіальних громадахАльбещенко, Олексій Станіславович; Albeschenko, Oleksiy
2024Програми для автоматизації бухгалтерського обліку в закладах обслуговуванняКузуб, Михайло, науковий керівник; Парицька, Анастасія
2024Віртуальна реальність в ресторанному бізнесіЗікій, Наталія, науковий керівник; Олійник, Валерія
2024Інновації в готельному бізнесі: ключові тенденції та стратегії успіхуОлійник, Тетяна Георгіївна; Oleynik, Tatyana
2024Напрями використання штучного інтелекту в туризміКарпенко, Юрій; Кириченко, Юрій
2024Індустрія гостинності: інноваційні рішення для устаткування готельно-ресторанного господарстваГодя, Іван; Корсак, Роман
2024Стратегії управління виробництвом сільськогосподарських підприємств в умовах глобальної конкуренціїЧервен, Іван Іванович, науковий керівник; Cherven, Ivan, scientific director; Магар, Дар’я
2024Розвиток органічного виробництва харчових продуктів: перспективи та бар’єриБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Погребняк, Діана
2024Проблеми і перспективні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства України в умовах воєнного часуБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Молчанова, Олександра
2024Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Турович, Софія
2024Роль цифрових технологій у трансформації харчової промисловості:переваги та ризикиБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Хомич, Анастасія
2024Актуальні проблеми продовольчої безпеки в УкраїніБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Сафронова, Антоніна
2024Шляхи розвитку та перспективи у виробництві органічної та натуральної продукціїБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Мельниченко, Роман
2024Актуальні виклики та способи розв’язання проблем безпеки харчових продуктівБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Єгорова, Уляна
2024Порівняння стандартів якості українських і міжнародних виробництв кондитерських продуктівКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Чередниченко, Катерина
2024Ринок борошна: стан та тенденції розвиткуПогрібна, Ілона; Кузьменко, Оксана
2024Фактори, які погіршують якість продуктів в харчовій промисловостіБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2024Стратегії маркетингу в готельно-ресторанної та туристичній індустріях: тенденції та викликиБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Гаджа, Іван
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 51